fbpx

Penafian

Nano Medic Care Sdn Bhd

Dikemaskini pada 2020-01-01

 

 

Nano Medic Care dengan ini memberikan anda akses kepada https://nmchealthcare.com.my/ ("Laman Web") dan menjemput anda untuk membeli perkhidmatan yang ditawarkan di sini.

Definisi dan istilah utama

Untuk membantu menerangkan perkara-perkara yang jelas yang mungkin dalam Penafian ini, setiap kali mana-mana terma ini dirujuk, ditakrifkan dengan ketat sebagai:

  • Kuki: sejumlah kecil data yang dihasilkan oleh tapak web dan disimpan oleh pelayar web anda. Ia digunakan untuk mengenal pasti pelayar anda, memberikan analisis, mengingati maklumat tentang anda seperti keutamaan bahasa atau maklumat log masuk anda.
  • Syarikat: apabila dasar ini menyebut "Syarikat," "kami," "kami," atau "kami," ia merujuk kepada Nano Medic Care Sdn Bhd, (1-12, Tingkat 1, Jalan Indah 2, Taman Indah, 84000 Muar, Johor), yang bertanggungjawab terhadap maklumat anda di bawah Penafian ini.
  • Perkhidmatan: merujuk kepada perkhidmatan yang disediakan oleh Nano Medic Care seperti yang diterangkan dalam istilah relatif (jika ada) dan di platform ini.
  • Laman web: Laman Web Nano Medic Care, yang boleh diakses melalui URL ini: https://nmchealthcare.com.my/
  • Anda: seseorang atau entiti yang berdaftar dengan Nano Medic Care untuk menggunakan Perkhidmatan.

Liabiliti terhad

Nano Medic Care berusaha untuk mengemaskini dan/atau menambah kandungan laman web secara tetap. Walaupun penjagaan dan perhatian kami, kandungan mungkin tidak lengkap dan/atau tidak betul.

Bahan-bahan yang ditawarkan di laman web ditawarkan tanpa sebarang bentuk jaminan atau tuntutan kepada ketepatannya. Bahan-bahan ini boleh ditukar pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu daripada Nano Medic Care.

Terutamanya, semua harga di laman web dinyatakan tertakluk kepada kesilapan menaip dan pengaturcaraan. Tiada liabiliti diandaikan atas implikasi kesilapan tersebut. Tiada perjanjian dimuktamadkan berdasarkan kesilapan tersebut.

Nano Medic Care tidak akan menanggung sebarang liabiliti untuk hiperpautan ke laman web atau perkhidmatan pihak ketiga yang disertakan di laman web. Dari laman web kami, anda boleh melawat laman web lain dengan mengikuti hiperpautan ke laman web luaran tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan berkualiti ke laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak membayangkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik tapak dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami berpeluang mengalih keluar pautan yang mungkin telah pergi 'buruk'.

Sila ambil perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi dan terma yang berbeza yang berada di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman ini serta "Terma Perkhidmatan" mereka sebelum terlibat dalam mana-mana perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat.

Pautan ke Penafian Laman Web Lain

Penafian ini hanya terpakai kepada Perkhidmatan. Perkhidmatan ini mungkin mengandungi pautan ke laman web lain yang tidak dikendalikan atau dikawal oleh Nano Medic Care. Kami tidak bertanggungjawab terhadap kandungan, ketepatan atau pendapat yang dinyatakan dalam laman web tersebut, dan laman web tersebut tidak disiasat, dipantau atau diperiksa untuk ketepatan atau kesempurnaan oleh kami. Sila ingat bahawa apabila anda menggunakan pautan untuk pergi dari Perkhidmatan ke laman web lain, Dasar Privasi kami tidak lagi berkuat kuasa. Penyemakan imbas dan interaksi anda di mana-mana laman web lain, termasuk yang mempunyai pautan di platform kami, adalah tertakluk kepada peraturan dan dasar laman web tersebut sendiri. Pihak ketiga tersebut boleh menggunakan kuki mereka sendiri atau kaedah lain untuk mengumpul maklumat tentang anda. Jika Anda mengklik pada pautan pihak ketiga, Anda akan diarahkan ke tapak pihak ketiga tersebut. Kami menasihatkan Anda untuk menyemak Dasar Privasi dan Terma setiap laman web yang Anda lawati.

Kami tidak mempunyai kawalan ke atas dan tidak bertanggungjawab terhadap kandungan, dasar privasi atau amalan mana-mana laman atau perkhidmatan pihak ketiga.

Penafian Ralat dan Ketinggalan

Nano Medic Care tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kandungan, kod atau apa-apa imprecision lain.

Nano Medic Care tidak memberikan jaminan atau jaminan.

Dalam apa jua keadaan, Nano Medic Care tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan khas, langsung, tidak langsung, berbangkit, atau sampingan atau apa-apa ganti rugi, sama ada dalam tindakan kontrak, kecuaian atau tort lain, yang timbul daripada atau berkaitan dengan penggunaan Perkhidmatan atau kandungan Perkhidmatan. Nano Medic Care berhak untuk membuat penambahan, penghapusan, atau pengubahsuaian kepada kandungan Perkhidmatan pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.

Penafian Am

Perkhidmatan Penjagaan Nano Medic dan kandungannya disediakan "setakat yang ada" dan "seperti yang tersedia" tanpa sebarang waranti atau perwakilan dalam apa jua bentuk, sama ada secara nyata atau tersirat. Nano Medic Care adalah pengedar dan bukan penerbit kandungan yang dibekalkan oleh pihak ketiga; Oleh itu, Nano Medic Care tidak menjalankan kawalan editorial ke atas kandungan tersebut dan tidak membuat sebarang jaminan atau perwakilan mengenai ketepatan, kebolehpercayaan atau mata wang apa-apa maklumat, kandungan, perkhidmatan atau barangan yang disediakan melalui atau boleh diakses melalui Perkhidmatan Penjagaan Nano Medic. Tanpa mengehadkan perkara di atas, Nano Medic Care secara khusus menafsirkan semua waranti dan perwakilan dalam mana-mana kandungan yang dihantar pada atau berkaitan dengan Perkhidmatan Penjagaan Nano Medic atau di tapak yang mungkin muncul sebagai pautan pada Perkhidmatan Penjagaan Nano Medic, atau dalam produk yang disediakan sebagai sebahagian daripada, atau sebaliknya berkaitan dengan, Perkhidmatan Penjagaan Nano Medic, termasuk tanpa sebarang waranti , kecergasan untuk tujuan tertentu atau pelanggaran hak pihak ketiga. Tiada nasihat lisan atau maklumat bertulis yang diberikan oleh Nano Medic Care atau mana-mana sekutunya, pekerja, pegawai, pengarah, ejen, atau sesuka hati akan mewujudkan jaminan. Maklumat harga dan ketersediaan adalah tertakluk kepada perubahan tanpa notis. Tanpa mengehadkan perkara di atas, Nano Medic Care tidak menjamin bahawa Perkhidmatan Penjagaan Nano Medic tidak akan terganggu, tidak rosak, tepat pada masanya, atau bebas ralat.

Pendedahan Kesihatan

Maklumat di laman web ini seperti teks, grafik, imej, dan bahan-bahan lain yang dicipta oleh Nano Medic Care atau diperolehi daripada lesen Nano Medic Care, dan bahan-bahan lain yang terkandung di Nano Medic Care (secara kolektif, "kandungan") bertujuan semata-mata untuk tujuan maklumat dan mungkin tidak digunakan sebagai pengganti untuk nasihat profesional dan/atau maklumat, sebagaimana keadaan Anda tidak boleh bertindak atau bergantung kepada maklumat ini tanpa mendapatkan nasihat profesional. Jangan cuba sebarang tindakan, penyelesaian, remedi, atau arahan yang dicadangkan yang terdapat di laman web ini tanpa terlebih dahulu berunding dengan profesional yang berkelayakan. Bahan-bahan tidak bertujuan untuk menjadi dan mereka merupakan nasihat profesional yang boleh diambil tindakan. Penghantaran maklumat ini tidak bertujuan untuk mewujudkan hubungan pelanggan profesional antara Level Up Enterprises dan anda. Pemilik, penyunting, penyumbang, pentadbir, dan kakitangan lain Level Up Enterprises tidak layak profesional, dan hanya mengumpul maklumat yang ditemui dalam talian untuk tujuan maklumat sahaja.

Jika anda rasa anda mungkin mempunyai kecemasan perubatan, hubungi doktor anda atau 911 dengan segera. Nano Medic Care tidak mengesyorkan atau menyokong sebarang ujian khusus, doktor, produk, prosedur, pendapat, atau maklumat lain yang boleh disebutkan di laman web. Bergantung pada apa-apa maklumat yang diberikan oleh Nano Medic Care, nano Medic Care pekerja, yang lain muncul di laman web atas jemputan Nano Medic Care, atau pelawat lain ke laman web adalah semata-mata atas risiko anda sendiri.

Pendedahan Testimoni

Sebarang testimoni yang disediakan di platform ini adalah pendapat mereka yang menyediakannya. Maklumat yang diberikan dalam testimoni tidak boleh dipercayai untuk meramalkan keputusan dalam keadaan tertentu anda. Keputusan yang anda alami akan bergantung kepada banyak faktor termasuk tetapi tidak terhad kepada tahap tanggungjawab peribadi, komitmen, dan kebolehan anda, sebagai tambahan kepada faktor-faktor yang anda dan / atau Nano Medic Care mungkin tidak dapat menjangka.

Kami akan memberi testimoni yang jujur kepada pelawat kami tanpa mengira sebarang diskaun. Mana-mana produk atau perkhidmatan yang kami uji adalah pengalaman individu, mencerminkan pengalaman hidup sebenar. Testimoni boleh dipaparkan pada audio, teks atau video dan tidak semestinya wakil semua orang yang akan menggunakan produk dan / atau perkhidmatan kami.

Nano Medic Care tidak menjamin keputusan yang sama seperti testimoni yang diberikan di platform kami. Testimoni yang dibentangkan pada Nano Medic Care adalah terpakai kepada individu yang menulis mereka, dan mungkin tidak menunjukkan kejayaan masa depan mana-mana individu lain.

Sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai testimoni, diskaun, atau mana-mana produk / perkhidmatan yang kami semak.

Persetujuan Anda

Kami telah mengemas kini Penafian kami untuk memberikan anda ketelusan lengkap tentang apa yang ditetapkan apabila anda melawat laman web kami dan bagaimana ia digunakan. Dengan menggunakan laman web kami, mendaftarkan akaun, atau membuat pembelian, anda dengan ini bersetuju dengan Penafian kami dan bersetuju dengan termanya.

Perubahan Kepada Penafian Kami

Sekiranya kami mengemas kini, meminda atau membuat sebarang perubahan pada dokumen ini supaya ia mencerminkan Perkhidmatan dan dasar kami dengan tepat. Melainkan jika dikehendaki oleh undang-undang, perubahan tersebut akan diposkan dengan jelas di sini. Kemudian, jika anda terus menggunakan Perkhidmatan, anda akan terikat dengan Penafian yang dikemas kini. Jika anda tidak mahu bersetuju dengan ini atau mana-mana Penafian yang dikemas kini, anda boleh memadamkan akaun anda.

Hubungi Kami

Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai Penafian ini.

  • Melalui E-mel: [email protected]
  • Melalui Nombor Telefon: +60695131111
  • Melalui Pautan ini: https://nmchealthcare.com.my/
  • Melalui Alamat ini: 1-12, Tingkat 1, Jalan Indah 2, Taman Indah, 84000 Muar, Johor