fbpx
WhatsApp

Pembekal peralatan perubatan terbaik di malaysia

PRODUK FARMASEUTIKAL. Peranti perubatan. Pensijilan GMP.
Simbol perubatan kecemasan pada latar belakang hijau.

Berkhatan Teknik ZSR

Dengan latihan secara PERCUMA dan akses segera kepada komuniti perniagaan kami

Ikon stetoskop pada latar belakang hijau.

Monitor Perubatan

Selamatkan fasiliti anda banyak masa yang berharga untuk mengesan sejarah rawatan pesakit

Ikon molekul pada latar belakang hijau.

Suplemen Kesihatan

Supplemen kesihatan berkualiti tinggi mampu milik untuk anda dan orang tersayang.

. Syarikat Farmaseutikal dan Pembekal Peranti Perubatan di Malaysia, "NMC Health Care”, adalah salah satu syarikat farmaseutikal terkemuka di Malaysia yang menyediakan produk farmaseutikal, suplemen kesihatan, peranti perubatan, dan juga merit yang cemerlang untuk perkhidmatan perubatan seperti Pensijilan GMP, Pensijilan GDPMD, pelesenan keluar produk perubatan dan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang berkaitan.

Perkhidmatan penjagaan kesihatan, produk farmaseutikal dan peranti perubatan kami meluas ke seluruh Negara Malaysia (termasuk Kuala Lumpur, Johor, Kedah, Kelantan, Pahang, Perak, Selangor, dan Terengganu, Melaka, Pulau Pinang, Sarawak, dan Sabah) untuk semua hospital, klinik, doktor , dan syarikat farmaseutikal di Malaysia.

Ibu pejabat kami terletak di Muar, Johor(Juga dikenali sebagai “Bandar Maharani”). Anda boleh menemui pintu masuk bangunan kami berhampiran persimpangan Jalan Indah 2 dan Jln Indah 12, bertentangan dengan Ru E Kopitiam.

Syarikat Farmaseutikal Teratas Di Malaysia Nano Medic Care Sdn Bhd

Pembekal Farmaseutikal dan Perubatan di Malaysia

Menyediakan kepada Malaysia dengan pelbagai jenis peranti perubatan berkualiti, barangan farmaseutikal, perkhidmatan penjagaan kesihatan dan sokongan yang rakyat bergantung kepada adalah sebab mengapa kita wujud. Bekerjasama dengan kami untuk suplemen penting, peranti untuk berkhatan, pelbagai jenis peranti perubatan, monitor perubatan, penyimpanan elektronik dan pengambilan semula rekod perubatan, dan banyak lagi.

Nano Medic Care Sdn Bhd mampu membantu memudahkan amalan pembuatan berkualiti dan penawaran pensijilan untuk organisasi dalam sektor penjagaan kesihatan, makanan dan farmaseutikal di seluruh Malaysia. Pensijilan GMP adalah perlu di Malaysia untuk memastikan organisasi kekal mematuhi peraturan yang ditetapkan oleh pelbagai agensi yang bertanggungjawab mengawal pembuatan dan penjualan pelbagai jenis barangan pengguna termasuk barangan makanan dan minuman, kosmetik, farmaseutikal, suplemen pemakanan dan banyak lagi. .

NMC ialah syarikat farmaseutikal berlesen di Malaysia yang memberi tumpuan kepada penyediaan barangan dan perkhidmatan untuk sektor penjagaan kesihatan. Kami terlibat dengan pelbagai jenis pelanggan termasuk syarikat bioteknologi dan farmaseutikal yang besar, hospital swasta dan awam, pakar perubatan, klinik komuniti dan banyak lagi. Syarikat itu juga merupakan pembekal bahan jualan dan pemasaran serta menjadi pengedar peranti perubatan dan produk farmaseutikal di seluruh negara. Matlamat kami adalah untuk terus menyediakan perkhidmatan berkualiti kepada negara dengan menyokong industri farmaseutikal dan peranti perubatan.

Sunat Tanpa Sakit Malaysia

Alat Berkhatan Stapler ZSR

-Disyorkan oleh Syarikat Farmaseutikal di Malaysia

Stapler ZSR di Malaysia amat disyorkan oleh syarikat farmaseutikal Di Malaysia mengurangkan risiko kesilapan manusia dan teknik berkhatan yang maju di peringkat seterusnya. Sama ada penyelesaian anda adalah mengenai agama, budaya atau perubatan, ini adalah penyelesaian terbaik untuk anda.

Pembekal peralatan perubatan di Malaysia
Kemudahan penggunaan
Kemudahan Penggunaan

Berkhatan Teknik ZSR di Malaysia direka bentuk dengan pemegang buatan profesional pada peranti, membantu mengurangkan keletihan pada masa yang sama memaksimumkan ketepatan.

Terbukti Keselamatan
Terbukti Keselamatan

Pelbagai ujian klinikal telah membuktikan bahawa Berkhatan Teknik Stapler ZSR adalah generasi ketiga kami yang berasal dari Malaysia beroperasi dengan selamat dan boleh dipercayai.

Kecekapan
Kecekapan

Produk mekanikal yang direka dalam Teknik Stapler ZSR Berasal dari Malaysia ialahalat yang cekap dengan melakukan pemotongan dan jahitan dalam tindakan tunggal. 

serba boleh
serba boleh

Sunat ZSR kami Malaysia sesuai untuk semua peringkat umur. Terdapat juga sembilan jenis model yang berbeza untuk menampung lelaki.

mencari klinik atau hospital berdekatan dengan anda dengan ZSR Stapler Berkhatan di Malaysia?

Nano Medic Perkhidmatan Penjagaan

Sebagai pembekal farmaseutikal dan perubatan terkemuka di Malaysia, kami di Nano Medic Care Sdn Bhd memahami betapa pentingnya peralatan perubatan dalam diagnosis penyakit dan penyakit. Tanpa peralatan yang betul, doktor perubatan dan pengamal kesihatan lain akan merasa agak sukar untuk merawat masalah kesihatan dengan betul.

Walau bagaimanapun, sebelum membeli apa-apa peralatan perubatan, faktor-faktor tertentu mesti dipertimbangkan untuk mengelakkan kesilapan yang mahal.

Berikut adalah beberapa faktor ini:

  • keperluan

Terdapat perbezaan yang besar antara kehendak dan keperluan. Amalan OB/GYN dengan jumlah pesakit hamil yang tinggi memerlukan mesin ultrasound berbanding klinik biasa. Tetapi ini tidak bermakna klinik biasa tidak akan mendapat manfaat daripada mempunyai peralatan sedemikian sekali-sekala, jadi mereka mungkin masih menginginkannya. Oleh itu, sebelum membeli apa-apa peralatan perubatan, adalah penting untuk mempertimbangkan berapa banyak yang diperlukan. Ini kerana terdapat banyak peralatan perubatan yang ada dan anda tidak boleh membeli semuanya. Jadi pastikan untuk mendapatkan yang klinik anda paling perlukan adalah perkara yang bijak untuk dilakukan.

  • kos

Salah satu faktor utama yang menentukan sama ada penyedia penjagaan kesihatan perlu menggunakan peralatan perubatan tertentu atau mengabaikannya ialah kos untuk membeli dan menyelenggaranya. Walaupun anda mempunyai bajet untuk membeli peralatan perubatan tertentu, anda masih perlu mempertimbangkan kos menjalankan dan menyelenggara peralatan tersebut sebelum membelinya. Sesetengah peralatan mungkin memerlukan anda mengambil kakitangan baharu atau mencipta ruang yang besar. Jika ini tiada dalam bajet anda, maka anda tidak sepatutnya membeli peralatan tersebut.

  • Pengujian Dan Ulasan

Sebaik sahaja anda mula menawarkan orang ramai akses kepada peranti perubatan terkini, anda boleh menjangkakan peningkatan dalam bilangan ulasan yang baik tentang pembedahan anda dan pesakit yang datang kepada anda untuk mendapatkan rawatan perubatan. Malangnya, jangkaan ini boleh dicemari oleh peralatan yang tidak berfungsi. Peralatan yang buruk boleh menyebabkan kecederaan kepada pesakit anda, yang kemudiannya boleh menyebabkan anda disaman atau kehilangan lesen anda. Jadi sebelum membeli sebarang peralatan, sentiasa pastikan peranti itu telah menjalani ujian yang betul dan telah disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai.

  • Berkhidmat

Servis merupakan satu lagi faktor penting yang perlu dipertimbangkan sebelum membeli peralatan perubatan baharu. Pada satu ketika, peralatan perubatan memerlukan servis, tidak kira dari mana anda mendapatkannya. Sesetengah servis peralatan boleh dilakukan oleh juruteknik peralatan perubatan am manakala sesetengahnya memerlukan anda menghubungi pengilang. Jadi, pastikan anda mengetahui cara servis peralatan perubatan anda berfungsi sebelum membelinya. Itu akan menyelamatkan anda daripada banyak tekanan.

Apabila ia datang untuk membeli peralatan perubatan, tarikh keluaran juga penting. Ia sentiasa lebih baik untuk menggunakan model terkini jika anda mampu membelinya. Walau bagaimanapun, hanya kerana model peralatan baharu telah dikeluarkan tidak bermakna model lama akan berhenti berfungsi. Jika anda tidak mampu membeli model terkini, pilih sahaja model yang anda mampu.

Nano Medic Care Sdn Bhd ialah pembekal perubatan di Malaysia yang berurusan dalam produk farmaseutikal, peranti perubatan dan pensijilan GMP. Sebagai sebuah syarikat farmaseutikal terkemuka di Malaysia, kami juga berurusan dalam pembuatan dan pembekalan suplemen kesihatan berkualiti tinggi dengan harga berpatutan.

Syarikat farmaseutikal di Malaysia

Perkhidmatan Penjagaan Kesihatan dan Farmaseutikal di Malaysia

Kami kini bekerja dengan pelbagai pelanggan; syarikat besar, syarikat farmaseutikal Di Malaysia, perniagaan antarabangsa, klinik tempatan, hospital nasional, dll… – Selama lebih daripada 10 tahun, kami telah berjaya diimport dan melancarkan banyak kualiti produk farmaseutikal dan peranti perubatan produk dari Taiwan, China, Eropah dan kawasan lain. Kami memberi tumpuan kepada sumber kualiti dan perkongsian yang bereputasi untuk mengembangkan portfolio produk kami. Kami berharap untuk menyediakan Malaysia dengan perkhidmatan cemerlang yang berterusan, produk perubatan, peranti perubatan, dan perkhidmatan pensijilan farmaseutikal dan penjagaan kesihatan. Senarai produk semasa kami:

Catatan Blog Terkini

Seberapa menyakitkan sirosis pada orang dewasa? Kata kunci yang digunakan: sirosis, dewasa

Betapa Sakitnya Berkhatan Pada Orang Dewasa

Pelbagai khatan sangat berbeza, membawa kepada pelbagai tahap kesakitan dan masa penyembuhan. Teruskan membaca untuk mengetahui tentang kesakitan berkaitan khatan dewasa untuk orang dewasa supaya anda boleh membuat keputusan tentang pilihan terbaik yang ada.

Baca Lagi »

Berminat dengan Perkongsian?

Adakah anda ingin menyertai syarikat hebat kami? Isi borang, dan pasukan sokongan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Pemasaran oleh