fbpx
WhatsApp

Penafian

Nano Medic Care Sdn Bhd

Dikemas kini pada 2020-01-01

 

 

Nano Medic Care dengan ini memberikan anda akses kepada https://nmchealthcare.com.my/ (“Laman Web”) dan menjemput anda untuk membeli perkhidmatan yang ditawarkan di sini.

Definisi dan istilah utama

Untuk membantu menjelaskan perkara sejelas mungkin dalam Penafian ini, setiap kali mana-mana istilah ini dirujuk, ditakrifkan dengan tegas sebagai:

  • Cookie: sejumlah kecil data yang dihasilkan oleh laman web dan disimpan oleh penyemak imbas web anda. Ia digunakan untuk mengenal pasti penyemak imbas anda, memberikan analisis, mengingat maklumat tentang anda seperti pilihan bahasa anda atau maklumat log masuk.
  • Syarikat: apabila polisi ini menyebut "Syarikat," "kami," "kami" atau "kami," ia merujuk kepada Nano Medic Care Sdn Bhd, (1-12, Tingkat 1, Jalan Indah 2, Taman Indah, 84000 Muar, Johor), yang bertanggungjawab untuk maklumat anda di bawah Penafian ini.
  • Perkhidmatan: merujuk kepada perkhidmatan yang disediakan oleh Nano Medic Penjagaan seperti yang diterangkan dalam istilah relatif (jika ada) dan pada platform ini.
  • laman web: Nano Medic Laman web Care, yang boleh diakses melalui URL ini: https://nmchealthcare.com.my/
  • Anda: seseorang atau entiti yang berdaftar dengannya Nano Medic Berhati-hati untuk menggunakan Perkhidmatan.

Liabiliti terhad

Nano Medic Penjagaan berusaha untuk mengemas kini dan/atau menambah kandungan laman web secara tetap. Walaupun kami mengambil berat dan perhatian, kandungan mungkin tidak lengkap dan/atau tidak betul.

Bahan-bahan yang ditawarkan di laman web ditawarkan tanpa sebarang bentuk jaminan atau tuntutan kesahihannya. Bahan-bahan ini boleh ditukar pada bila-bila masa tanpa notis awal daripada Nano Medic Penjagaan.

Khususnya, semua harga di tapak web dinyatakan tertakluk kepada ralat menaip dan pengaturcaraan. Tiada liabiliti diandaikan untuk implikasi kesilapan tersebut. Tiada perjanjian dibuat atas dasar kesilapan tersebut.

Nano Medic Penjagaan tidak akan menanggung sebarang liabiliti untuk hiperpautan ke laman web atau perkhidmatan pihak ketiga yang disertakan di laman web tersebut. Dari laman web kami, anda boleh melawati laman web lain dengan mengikuti hiperpautan ke tapak luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan berkualiti ke tapak web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat tapak ini. Pautan ke tapak web lain ini tidak membayangkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di tapak ini. Pemilik tapak dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk mengalih keluar pautan yang mungkin telah menjadi 'buruk'.

Perlu diketahui juga bahawa semasa anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang di luar kawalan kami. Pastikan untuk memeriksa Kebijakan Privasi laman web ini dan juga "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum terlibat dalam perniagaan atau memuat naik maklumat apa pun.

Pautan ke Laman Web Lain Penafian

Penafian ini hanya terpakai kepada Perkhidmatan. Perkhidmatan mungkin mengandungi pautan ke laman web lain yang tidak dikendalikan atau dikawal oleh Nano Medic Peduli. Kami tidak bertanggungjawab ke atas kandungan, ketepatan atau pendapat yang dinyatakan dalam laman web tersebut, dan laman web tersebut tidak disiasat, dipantau atau diperiksa untuk ketepatan atau kesempurnaan oleh kami. Sila ingat bahawa apabila anda menggunakan pautan untuk pergi dari Perkhidmatan ke tapak web lain, Dasar Privasi kami tidak lagi berkuat kuasa. Semakan imbas dan interaksi anda di mana-mana tapak web lain, termasuk yang mempunyai pautan pada platform kami, tertakluk pada peraturan dan dasar tapak web itu sendiri. Pihak ketiga tersebut mungkin menggunakan kuki mereka sendiri atau kaedah lain untuk mengumpul maklumat tentang anda. Jika Anda mengklik pada pautan pihak ketiga, Anda akan diarahkan ke tapak pihak ketiga tersebut. Kami amat menasihati Anda untuk menyemak Dasar Privasi dan Syarat setiap tapak yang Anda lawati.

Kami tidak mempunyai kawalan dan tidak bertanggungjawab terhadap kandungan, dasar privasi atau amalan mana-mana tapak atau perkhidmatan pihak ketiga.

Kesalahan dan Penafian Peninggalan

Nano Medic Care tidak bertanggungjawab untuk sebarang kandungan, kod atau sebarang ketidaktepatan lain.

Nano Medic Care tidak memberikan jaminan atau jaminan.

Dalam apa-apa Nano Medic Penjagaan bertanggungjawab untuk sebarang kerosakan khas, langsung, tidak langsung, berbangkit atau sampingan atau apa-apa kerosakan sekalipun, sama ada dalam tindakan kontrak, kecuaian atau tort lain, yang timbul daripada atau berkaitan dengan penggunaan Perkhidmatan atau kandungan Perkhidmatan. Nano Medic Care berhak untuk membuat penambahan, pemadaman, atau pengubahsuaian pada kandungan pada Perkhidmatan pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.

Penafian Umum

. Nano Medic Perkhidmatan Penjagaan dan kandungannya disediakan "sebagaimana adanya" dan "sebagaimana tersedia" tanpa sebarang waranti atau representasi dalam apa jua bentuk, sama ada nyata atau tersirat. Nano Medic Care ialah pengedar dan bukan penerbit kandungan yang dibekalkan oleh pihak ketiga; seperti, Nano Medic Penjagaan tidak menjalankan kawalan editorial ke atas kandungan tersebut dan tidak membuat jaminan atau perwakilan tentang ketepatan, kebolehpercayaan atau mata wang sebarang maklumat, kandungan, perkhidmatan atau barangan yang disediakan melalui atau boleh diakses melalui Nano Medic Perkhidmatan Penjagaan. Tanpa mengehadkan perkara di atas, Nano Medic Care secara khusus menafikan semua waranti dan perwakilan dalam mana-mana kandungan yang dihantar pada atau berkaitan dengan Nano Medic Perkhidmatan Penjagaan atau pada tapak yang mungkin muncul sebagai pautan pada Nano Medic Perkhidmatan Penjagaan, atau dalam produk yang disediakan sebagai sebahagian daripada, atau sebaliknya berkaitan dengan, Nano Medic Perkhidmatan Penjagaan, termasuk tanpa had sebarang jaminan kebolehdagangan, kesesuaian untuk tujuan tertentu atau bukan pelanggaran hak pihak ketiga. Tiada nasihat lisan atau maklumat bertulis diberikan oleh Nano Medic Care atau mana-mana ahli gabungannya, pekerja, pegawai, pengarah, ejen, atau seumpamanya akan membuat waranti. Maklumat harga dan ketersediaan tertakluk kepada perubahan tanpa notis. Tanpa mengehadkan perkara di atas, Nano Medic Penjagaan tidak menjamin bahawa Nano Medic Perkhidmatan Penjagaan tidak akan terganggu, tidak rosak, tepat pada masanya, atau bebas ralat.

Pendedahan Kesihatan

Maklumat di laman web ini seperti teks, grafik, imej dan bahan lain yang dicipta oleh Nano Medic Penjagaan atau diperolehi daripada Nano Medic Pemberi lesen Care, dan bahan lain yang terkandung di Nano Medic Penjagaan (secara kolektif, "kandungan") bertujuan semata-mata untuk tujuan maklumat dan tidak boleh digunakan sebagai pengganti nasihat profesional dan/atau maklumat, kerana keadaan akan berbeza-beza mengikut individu. Anda tidak seharusnya bertindak atau bergantung pada maklumat ini tanpa mendapatkan nasihat profesional. Jangan cuba mana-mana tindakan, penyelesaian, remedi atau arahan yang dicadangkan yang terdapat di laman web ini tanpa terlebih dahulu berunding dengan profesional yang berkelayakan. Bahan-bahan tersebut tidak dimaksudkan untuk menjadi dan tidak juga merupakan nasihat profesional yang boleh diambil tindakan. Penghantaran maklumat ini tidak bertujuan untuk mewujudkan hubungan profesional-klien antara Level Up Enterprises dan anda. Pemilik, editor, penyumbang, pentadbir dan kakitangan lain Level Up Enterprises tidak memenuhi syarat profesional, dan hanya mengagregatkan maklumat yang terdapat dalam talian untuk tujuan maklumat sahaja.

Jika anda fikir anda mungkin mengalami kecemasan perubatan, hubungi doktor anda atau 911 dengan segera. Nano Medic Care tidak mengesyorkan atau menyokong mana-mana ujian khusus, pakar perubatan, produk, prosedur, pendapat atau maklumat lain yang mungkin disebut di tapak web. Pergantungan kepada sebarang maklumat yang diberikan oleh Nano Medic Penjagaan, Nano Medic Pekerja penjagaan, yang lain muncul di laman web atas jemputan Nano Medic Care, atau pelawat lain ke tapak web adalah atas risiko anda sendiri.

Pendedahan Testimoni

Sebarang testimoni yang disediakan di platform ini adalah pendapat mereka yang menyediakannya. Maklumat yang diberikan dalam testimoni tidak boleh dipercayai untuk meramalkan keputusan dalam situasi khusus anda. Keputusan yang anda alami akan bergantung pada banyak faktor termasuk tetapi tidak terhad kepada tahap tanggungjawab peribadi, komitmen dan kebolehan anda, sebagai tambahan kepada faktor-faktor yang anda dan/atau Nano Medic Penjagaan mungkin tidak dapat menjangka.

Kami akan memberikan testimoni jujur ​​kepada pengunjung kami tanpa mengira sebarang diskaun. Sebarang produk atau perkhidmatan yang kami uji adalah pengalaman individu, mencerminkan pengalaman kehidupan sebenar. Testimoni boleh dipaparkan pada audio, teks atau video dan tidak semestinya mewakili semua mereka yang akan menggunakan produk dan/atau perkhidmatan kami.

Nano Medic Penjagaan tidak menjamin hasil yang sama seperti testimoni yang diberikan pada platform kami. Testimoni dibentangkan pada Nano Medic Penjagaan terpakai kepada individu yang menulisnya, dan mungkin tidak menunjukkan kejayaan masa depan mana-mana individu lain.

Sila jangan teragak-agak untuk menghubungi kami jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang testimoni, diskaun atau mana-mana produk/perkhidmatan yang kami semak.

Keizinan Anda

Kami telah mengemas kini Penafian kami untuk memberikan anda ketelusan lengkap tentang perkara yang ditetapkan apabila anda melawati tapak kami dan cara ia digunakan. Dengan menggunakan tapak web kami, mendaftar akaun, atau membuat pembelian, anda dengan ini bersetuju dengan Penafian kami dan bersetuju dengan termanya.

Perubahan Pada Penafian Kami

Sekiranya kami mengemas kini, meminda atau membuat sebarang perubahan pada dokumen ini supaya ia mencerminkan Perkhidmatan dan dasar kami dengan tepat. Melainkan sebaliknya dikehendaki oleh undang-undang, perubahan tersebut akan disiarkan secara jelas di sini. Kemudian, jika anda terus menggunakan Perkhidmatan, anda akan terikat dengan Penafian yang dikemas kini. Jika anda tidak mahu bersetuju dengan ini atau sebarang Penafian yang dikemas kini, anda boleh memadamkan akaun anda.

Hubungi Kami

Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai Penafian ini.

  • Melalui e-mail: [e-mel dilindungi]
  • Melalui Nombor Telefon: +6069513111
  • Melalui Pautan ini: https://nmchealthcare.com.my/
  • Melalui Alamat ini: 1-12, Tingkat 1, Jalan Indah 2, Taman Indah, 84000 Muar, Johor