fbpx
WhatsApp

AidexTM Pemantauan Glukosa Berterusan

Kenali tahap glukosa anda dan uruskan diabetes dengan yakin dengan AiDex. Kongsi bacaan paras glukosa dengan orang yang penting. Tiada lagi batang jari!*
Telefon pintar inovatif dengan pam insulin tanpa tiub di sebelahnya.

Convenient

Mudah untuk mengikuti pemasangan/keluar sistem CGM yang dibina untuk pemantauan tahap glukosa semasa dalam perjalanan dengan tusukan jari dan tanpa perlu mengimbas

Direka Pakar

Meter glukosa darah yang dicipta dengan mengambil kira pengguna oleh pakar perubatan dan teknologi supaya ringkas, kecil, bijak dan selesa dipakai.

Binaan Berkualiti Tertinggi

Apl mesra pengguna dan pemancar tahan lama yang dibina untuk bertahan. Ia juga kalis air sehingga anda boleh berenang, bersenam atau mandi.

Terbukti secara klinikal

Bantu diabetes jenis 1 dan jenis 2 untuk menguruskan gula darah dengan lebih baik

Misi Kami

Aidex bertujuan untuk menghapuskan tekaan daripada bacaan paras glukosa untuk membolehkan pesakit diabetes mendapat gambaran glukosa yang lengkap dengan glukosa yang tepat, boleh dipercayai dan trend. data.

Pemantauan Diperkemas

Tanggalkan aplikator dari kotak dan pertimbangkan untuk membersihkan tapak penderia dengan kain lap alkohol. Siarkan itu, letakkan pada kulit anda dan tekan butang untuk memasukkan aplikator. Sementara itu, pasangkan pemancar ke dalam pemegang penderia dan gosokkan di sekeliling tampalan yang berdekatan sekurang-kurangnya tiga kali.

Untuk pemantauan yang diperkemas, pastikan cangkuk snap diselitkan dengan kulit sebelum menekan bahagian lain. Walaupun semasa anda mandi atau berenang, tiada apa yang perlu dibimbangkan.

Setelah anda bersedia, sediakan aplikasi dan pasangkan pemancar anda untuk mengesahkan pemanasan 1 jam. Anda sudah bersedia, memantau sendiri tahap glukosa anda.

diabetes gestational, pam insulin, penjagaan diabetes, rawatan diabetes intensif, persatuan diabetes Amerika, pengurusan diabetes, metabolit diabetes, penjagaan diabetes, diabetes kehamilan, diabetes kehamilan, pam insulin, penjagaan diabetes, rawatan diabetes intensifPersatuan diabetes Amerika, pengurusan diabetes, meta diabetes, penjagaan kencing manis, kencing manis semasa mengandung, ,Kencing manis kehamilan, rintangan insulin, kawalan glukosa, penyakit kardiovaskular, kepekatan glukosa, paras glukosa, purata glukosa

Mudah Pematuhan Ubat

Kebanyakan pesakit kencing manis perlu mengambil pelbagai ubat bukan sahaja untuk merawat diabetes tetapi juga untuk memerangi kolesterol tinggi dan tekanan darah. Mengikuti banyak ubat ini boleh mencabar walaupun untuk pesakit yang paling teratur, terutamanya pada tempoh hari yang berbeza. Nasib baik, sistem pemantauan glukosa yang komprehensif dan berterusan boleh berfungsi sebagai penanda atau peringatan yang ideal untuk penghidap diabetes untuk mengambil ubat mereka tepat pada masanya. 

10 hari CGM masa nyata

GlucoRx AIDEXTM CGM sentiasa mengukur dan
merekodkan paras glukosa anda setiap 5 minit, 24 jam sehari!

Tiada Penentukuran

Kawalan glisemik yang lebih baik

Terjangkau

Tepat

Makluman Masa Nyata

Bacaan setiap 5 minit

Gaya Hidup Lebih Sihat

Meminta pesakit menahan diri daripada melakukan aktiviti asas seperti makan boleh menjadi sukar, terutamanya apabila pesakit tidak menunjukkan gejala. Sangat mudah untuk menunjukkan sedikit kebimbangan terhadap diet anda kerana anda tidak melihat komplikasi, walaupun ia boleh berlaku pada masa hadapan. Budaya dan pendidikan memainkan peranan penting dalam cara orang menguruskan diabetes. AiDEX membantu mengawal diabetes dengan menjejaki perubahan dalam gula darah.

Penghantaran Penjagaan Kesihatan yang Cepat

Bagi pesakit kencing manis dan pesakit kronik, mengakses penjagaan kesihatan yang berkualiti boleh menjadi penghalang yang terlalu tinggi untuk diatasi. Daripada perlindungan insurans yang tidak mencukupi kepada masa menunggu yang lama untuk temu janji, tidak selalu mudah bagi mereka yang mempunyai keadaan tertentu untuk mendapatkan rawatan perubatan yang mereka perlukan. Dengan diabetes AiDEX, pesakit boleh berkongsi bacaan gula darah mereka dengan berbilang penerima, seperti doktor mereka dan orang tersayang yang prihatin.

Apa itu AiDEXTM

AiDEX ialah sistem pengurusan diabetes dipacu data dan salah satu sistem CGM terkemuka yang membantu penghidap diabetes mengurus keadaan mereka dan membuat keputusan termaklum tentang penjagaan mereka. Ia mengumpul bacaan paras glukosa pengguna setiap 5 minit untuk tempoh 10 hari dan menyediakan penjaga atau penyedia penjagaan kesihatan dengan gambaran menyeluruh tentang tahap glukosa mereka dan trend untuk pengurusan diabetes yang lebih baik.

Komponen AiDEXTM

AiDEXTM app

Memaparkan bacaan glukosa darah pada telefon pintar

Aplikator dengan Sensor terbina dalam

Aplikator

Aplikator automatik satu klik yang mudah untuk memasukkan penderia tepat di bawah kulit.

sensor

Sensor kecil mengumpul bacaan glukosa darah dalam masa nyata

pemancar

Secara wayarles menghantar data daripada penderia ke Apl AiDEX

Tangan seseorang memegang pam insulin tanpa tiub pada latar belakang putih.

Bagaimana AiDEXTM Kerja?

Sistem CGM dan aplikasi mudah alih AiDEX membantu menguruskan diabetes dan paras glukosa darah anda dengan menekan satu butang. Sistem pemantauan glukosa berterusan menghantar maklumat penderia ke aplikasi. Sensor pergi ke bawah kulit dan menjejaki tahap glukosa dalam masa nyata setiap 5 minit. Selain itu, ia juga menampilkan penggera pilihan untuk memaklumkan pengguna tentang paras gula darah rendah atau tinggi melalui telefon bimbit. Aplikasi AiDEX menawarkan gambar yang lebih jelas, membolehkan pengguna memuat turun data dan memudahkan preskripsi doktor dan rawatan keseluruhan. 

Siapa yang Menggunakan AiDEXTM?

Aplikasi dan penderia AiDEX boleh memainkan peranan penting sebagai pemantau glukosa berterusan orang yang berurusan Diabetes jenis I atau Type II dan mereka yang pra-diabetes atau berisiko mendapat penyakit ini. 

Berminat dengan Perkongsian?

Adakah anda ingin menyertai syarikat hebat kami? Isi borang, dan pasukan sokongan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Pemasaran oleh