fbpx
WhatsApp

Produk Farmaseutikal

Nano Medic Care Sdn Bhd
Avalair - Tablet Kunyah
Penyedut Avacort
Avasil Lozenge

Nano medic Penjagaan

Nano Medic Konglomerat Penjagaan Produk Farmaseutikal Berkualiti dan Ubat

Di sini pada Nano Medic Care (NMC), kami bekerjasama dengan rakan kongsi antarabangsa untuk kualiti peranti perubatan dan produk farmaseutikal dari Taiwan, China, Eropah, dan kawasan lain di dunia. 

Kesihatan yang baik adalah tidak ternilai, dan penduduk yang sihat adalah lebih produktif daripada yang sakit. Walau bagaimanapun, tidak menghairankan bahawa penyakit kronik semakin meningkat. Apabila ekonomi berkembang, penduduk yang bekerja sentiasa berada di bawah tekanan untuk melakukan. Sebahagiannya, pencemaran perindustrian juga menyebabkan sebahagian besar komplikasi kesihatannya, selalunya membawa maut jika ia tidak dirawat atau tanpa ubat yang berkesan.

Apabila kelas pertengahan di Malaysia berkembang dan pembandaran semakin pesat, lebih ramai orang mengamalkan gaya hidup sedentari, meningkatkan penyakit gaya hidup seperti diabetes. Populasi yang semakin tua juga lebih terdedah kepada penyakit kronik, satu trend yang terus membebankan penjagaan kesihatan. 

Meningkatkan akses pesakit kepada Produk Farmaseutikal

Dalam menghadapi kenaikan harga produk penjagaan kesihatan yang berterusan daripada syarikat farmaseutikal, akses berpatutan kepada ubat-ubatan adalah kebimbangan kesihatan awam. Beberapa laporan menyerlahkan kadar pertumbuhan tahunan sebanyak 6% untuk perbelanjaan ubat-ubatan, yang telah mengatasi perbelanjaan kesihatan umum. Malah, di beberapa negara Asia Tenggara, peratusan meningkat kepada 9%. Pada skala global, Pertubuhan Kesihatan Sedunia menganggarkan bahawa 100 juta orang setiap tahun ditolak ke bawah paras kemiskinan akibat peningkatan kos penjagaan kesihatan. Produk yang selamat, berkesan dan berkualiti tinggi adalah matlamat kami, dan ia adalah penting dalam sistem penjagaan kesihatan kami. Kami bekerjasama dengan syarikat farmaseutikal terkemuka di seluruh dunia dan berusaha untuk menawarkan cara alternatif untuk menyediakan produk yang lebih mampu milik dan boleh ubah kepada lebih ramai orang. Komitmen kami tidak akan pernah berakhir.

Selain itu, kami produk farmaseutikal dipegang dengan kelulusan yang tinggi dan piawaian pembuatan. Kajian dan penilaian saintifik agensi kawal selia untuk pendaftaran produk memastikan pengguna kami akan isu keselamatan dan kualiti. Selepas kelulusan produk, kami terus memantau sebarang kejadian buruk.

Kami terlibat dan menggalakkan untuk mengembangkan saluran paip Produk Farmaseutikal kami daripada pembangunan ubat generik kepada ubat kompleks atau rawatan dan Ubat yang disasarkan. Kami akan terus melakukan yang terbaik untuk memudahkan pasaran yang stabil dan berdaya saing untuk meningkatkan akses ubat-ubatan.

Produk Farmaseutikal

Portfolio Produk Farmaseutikal kami membantu merawat keadaan perubatan yang berbeza, termasuk tetapi tidak terhad kepada kategori di bawah (jenis ubat):

  • Suplemen Besi / Anti Anemia
  • NSAID
  • Antipsikotik
  • Antibiotik
  • Disfungsi seksual
  • Antihistamin
  • Gangguan kardiovaskular
  • Anti-Kolesterol
  • Antidiabetics
  • Gangguan pernafasan

lebih 10 tahun dalam industri penjagaan kesihatan Malaysia

Alami Produk Farmaseutikal Terbaik di Malaysia

Dengan lebih sepuluh tahun dalam industri penjagaan kesihatan Ubat Malaysia, reputasi kami mendahului kami. Dari masa ke masa, kami terus melayani pelanggan yang berbeza, termasuk syarikat besar, klinik tempatan, hospital nasional, dan juga institusi antarabangsa di seluruh Malaysia.

Pakar perubatan kami mengetuai penyelidikan saintifik yang menyeluruh menggunakan teknologi moden supaya hanya ubat yang terbaik dan berkesan sampai kepada anda untuk merawat keadaan kronik yang berbeza dan menguatkan imuniti anda.

Kami menawarkan semua perkhidmatan dan produk berkualiti ini pada harga yang mesra poket. Malah, dengan NMC, anda tidak memilih antara kualiti dan harga—kami menawarkan kedua-duanya. Kami berhampiran anda, dengan perkhidmatan kami tersebar di seluruh Malaysia. Whatsapp kami hari ini di +60124095542 atau sila tulis kepada kami di kami laman kenalan untuk mengalami perkhidmatan penjagaan kesihatan bertaraf dunia dan produk farmaseutikal.

Berminat dengan Perkongsian?

Adakah anda ingin menyertai syarikat hebat kami? Isi borang, dan pasukan sokongan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Pemasaran oleh