fbpx
WhatsApp
Avosil lozenge cyproheptadine kapsul untuk pam insulin tanpa tiub.

Avosil Lozenge

Mengurangkan Sakit Tekak Dengan Pantas
Melawan Jangkitan Bakteria Dan Virus
Tiada Interaksi Dadah Diketahui​
Kelegaan berkesan yang menenangkan untuk sakit tekak
Tiada rasa kebas atau rasa pahit 
Mengandungi bahan dengan Dual Action yang membunuh kedua-dua jangkitan bakteria dan virus

Faedah-faedah

Selamat dan Boleh Dipercayai - Avosil ialah a Penyelesaian Dipercayai

Tidak mempunyai interaksi ubat yang diketahui dengan ubat lain, jadi ia boleh diambil dengan selamat. Memberi kelegaan berkualiti tinggi dan boleh dipercayai untuk penyakit tekak yang kronik atau menyakitkan.

Rasa Hebat - Avosil Menyegarkan

Mempunyai rasa minty yang menyegarkan yang menenangkan dan mudah di tekak. Tidak meninggalkan rasa pahit atau menyebabkan kebas pada mulut.

Keselesaan Menenangkan - Avosil memudahkan Keradangan

Mengurangkan keradangan dan bengkak, menjadikan menelan dan tidur lebih mudah. Melegakan tekak dan memberikan kesan penyejukan pada saluran hidung.

Perlindungan Maksimum - Avosil Melawan Jangkitan

Mengandungi Cetylpyridinium Chloride, yang mempunyai sifat antibakteria dan antivirus yang kuat untuk memerangi jangkitan. Membunuh bakteria dan virus yang bertanggungjawab untuk jangkitan tekak.

segera Bantuan - Avosil Berfungsi Pantas

Memberi kelegaan cepat dari sakit tekak, batuk kering, dan gejala hidung tersumbat. Mengurangkan sakit tekak dan ketidakselesaan dengan cepat dan berkesan.

Apa itu Sakit Tekak?

Tonsil, pharynx, dan laring membentuk tekak, meregangkan dari belakang mulut ke bahagian atas sistem pernafasan dan pencernaan. Bayangkan ia adalah saluran penapis untuk sebarang virus, bakteria atau perengsa lain yang boleh masuk ke esofagus yang membawa udara, kotoran dan makanan. Tujuan tekak adalah untuk menghentikan perengsa ini dengan menapisnya. Jangkitan dan keradangan tekak biasanya berkembang akibat proses ini, biasanya menjadi sakit tekak.

Kanak-kanak dan remaja amat terdedah kepada sakit tekak kerana rintangan terhad mereka terhadap virus dan bakteria yang merupakan agen penyebab utama jangkitan tekak.

Avosil lozenge cyproheptadine kapsul untuk pam insulin tanpa tiub.

Apa yang Menyebabkan Sakit Tekak?

Sakit tekak selalunya boleh menjadi punca kerengsaan dan ketidakselesaan. Kemerahan di kawasan itu boleh menunjukkan keradangan yang boleh membawa kepada masalah kesihatan lanjut, jika tidak ditangani dengan segera. Asap daripada rokok atau produk tembakau lain, pencemaran udara, tekanan pada suara, dan juga turun naik suhu semuanya sesuai dengan kategori ini.

Terdapat banyak tanda sakit tekak atau jangkitan, daripada bunyi garau yang sangat menyakitkan untuk ditelan kepada suara serak yang tidak dijangka. Walau bagaimanapun, gejala lain, seperti:

Kepala seseorang dengan kilat keluar daripadanya, dikuasakan oleh pam insulin tanpa tiub untuk pengurusan yang lancar.

Sakit kepala

Pam insulin tanpa tiub dengan seorang lelaki memakai topeng.

Hidung berair

Ikon pam insulin tanpa tiub hitam dan putih dengan seseorang menghembus nafas.

Batuk kering yang menyakitkan

Syukurlah, beberapa rawatan tersedia untuk mengurangkan sakit tekak. Selain itu, terdapat pelega yang menenangkan tersedia untuk membantu dengan ketidakselesaan. Jika anda mengalami sakit tekak, terokai Avosil untuk mendapatkan bantuan.

Bantuan Cepat Bila-bila Masa, Di Mana-mana

Lozenges sakit tekak Avosil melegakan sakit tekak, melegakan batuk kering dan menyejukkan saluran hidung.

Hentikan Tanda-Tanda Pertama Sakit Tekak

Ubat Sakit Tekak

Selepas menyedari tanda-tanda awal sakit tekak atau kerengsaan, anda mesti mengambil tindakan segera untuk memastikan kelegaan yang cepat. Menggunakan lozenge ubat yang berkesan untuk melincirkan lapisan tekak.

Tetapi dengan tablet yang mempunyai cetylpyridinium chloride dan benzydamine hydrochloride, anda sedang dalam perjalanan untuk melindungi badan anda daripada virus penyebab jangkitan.

Lounge Avoilli - pek empat paket dengan pam insulin tanpa tiub.

Misi Kami

Avosil adalah ubat lozenges terkemuka untuk gejala sakit tekak. Ubat ini bertujuan untuk menyediakan pesakit yang mengalami sakit tekak dengan ubat yang berkualiti tinggi, boleh dipercayai, lazat untuk menguruskan penyakit tekak yang kronik atau menyakitkan.

Semak Avosil untuk menyembuhkan sakit tekak

Sekotak Avosil Laneage bersama pam insulin tanpa tiub.
Avosil ialah tablet lozenge bulat kekuningan yang mengandungi Cetylpyridinium Chloride, lebih tepat lagi, dalam kualiti 2 mg. Pada satu sisi tablet bulat ini, "SP104" dinyahbos pada satu bahagian. 
Satu kotak avessil lozenge dan satu kotak pil, bersama-sama dengan pam insulin tanpa tiub.

Apa itu Avosil?

Avosil ialah tablet lozenge bulat kekuningan yang mengandungi Cetylpyridinium Chloride, lebih tepat lagi, dalam kualiti 2 mg. Pada satu sisi tablet bulat ini, "SP104" dinyahbos pada satu bahagian.

Komponen Aktif Avosil

2 mg Cetylpyridinium Chloride

Mengapa Menggunakan Avosil?

Avosil ialah ubat berdaftar yang memberikan kelegaan daripada trio menakutkan sakit tekak, batuk, dan kesesakan sinus. Sama ada anda berasa di bawah cuaca atau mengalami simptom selsema yang berlarutan, penyelesaian yang dipercayai ini boleh membantu melegakan simptom dengan pantas!

Mengurangkan Sakit Tekak dengan Pantas

Ia memberikan kelegaan cepat daripada kesakitan dan gejala lain sakit tekak.

Memerangi Bakteria dan Viral Jangkitan

Ia juga mempunyai antibakteria dan sifat antivirus yang membunuh bakteria dan virus yang bertanggungjawab untuk jangkitan. Tiada pahit selepas rasa dan kebas. Avosil mempunyai rasa mint yang menenangkan.

Tiada Interaksi Dadah Diketahui

Avosil tidak mempunyai interaksi ubat yang diketahui dengan ubat lain supaya ia boleh diambil tanpa perlu risau.

Bagaimanakah Lozenges Sakit Tekak Avosil Berfungsi?

Keberkesanan Cetylpyridinium Chloride dalam Avosil dalam mengurangkan viral load dan memerangi bakteria dalam kerongkong telah terbukti dalam penyelidikan saintifik.

Selain merawat sakit tekak, ia juga melegakan simptom selesema dan selsema jika mengiringi sakit tekak. Ia mengurangkan keradangan dan bengkak di kerongkong, menjadikan menelan lebih mudah. Ia juga mengurangkan kesakitan yang disebabkan oleh kekeringan di dalam mulut dan tekak, yang akan membantu anda tidur lebih lena pada waktu malam.

Bahan Mesra Pengguna

Avosil dirumus dengan komponen aktif seperti Cetylpyridinium Chloride. Yang terbukti berkesan terhadap sakit tekak yang menyakitkan dan batuk yang menyakitkan.

Siapa yang Menggunakan Avosil?

Ramai orang menggunakan Avosil kerana ia berkesan dan mudah digunakan untuk sakit tekak dan kerengsaan yang berpunca daripada jangkitan bakteria dan virus. Sebagai lozenges, Avosil adalah ubat cepat untuk kanak-kanak dan orang dewasa apabila mereka melihat tanda-tanda awal sakit tekak atau ketidakselesaan di tekak.

Walau bagaimanapun, Avosil adalah kontraindikasi di kalangan pesakit yang mempunyai sejarah hipersensitiviti kepada cetylpyridium atau mana-mana bahan yang ditunjukkan dalam pelabelan. Oleh itu, anda perlu memberi perhatian yang teliti sebelum digunakan.

Avasil lozenge 20 tablet untuk pam insulin tanpa tiub.

Soalan Lazim - Mengenai Avosil

Avosil terdiri daripada Cetylpyridium Chloride yang mempunyai aktiviti antibakteria spektrum luas. Tindakan menghisap lozenge membolehkan bahan aktif melincirkan dan melegakan kawasan yang sakit.
  • Dewasa: 1 lozenge 3 hingga 4 kali sehari.
  • Kanak-kanak (berumur 6 tahun ke atas): 1⁄2 lozenge 3 hingga 4 kali sehari
Avosil tidak boleh digunakan untuk kanak-kanak di bawah umur 6 tahun.
Kesan Avosil dalam kehamilan dan ibu menyusu tidak diketahui.

Di mana saya boleh membeli?

Lozenges sakit tekak Avosil tersedia untuk pembelian dalam talian dan di kedai terpilih. Anda boleh membeli lozenges Avosil di laman web rasmi Avosil atau di pasaran dalam talian popular yang lain. Ia juga boleh didapati di beberapa farmasi, kedai ubat dan kedai runcit. Semak dengan peruncit tempatan anda untuk mengetahui sama ada mereka membawa Avosil. Sama ada anda membelinya dalam talian atau di kedai, Avosil menawarkan penyelesaian yang pantas dan berkesan untuk mengurangkan gejala sakit tekak anda.

Berminat dengan Perkongsian?

Adakah anda ingin menyertai syarikat hebat kami? Isi borang, dan pasukan sokongan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Pemasaran oleh