fbpx
WhatsApp

Kapsul Morilite

Nano Medic Care Sdn Bhd
logo sarang lebah2u

Di Malaysia, lebih 26 ribu orang menghidap demensia.

Menurut Alzheimer's disease International di mana Malaysia merupakan salah satu ahlinya melaporkan bahawa prevalens demensia di Malaysia ialah 123,000 orang pada tahun 2015. Jumlah ini diunjurkan menjadi 261,000 menjelang 2030 dan akan terus meningkat kepada 590,000 orang pada tahun 2050.

nano medic penjagaan tambahan kesihatan morilite

Morilite

Morilite adalah suplemen herba semulajadi yang boleh diambil setiap hari. Ia mengandungi ekstrak Cistanche tubulosa, yang terkenal dalam Perubatan tradisional Cina untuk merawat kekurangan "buah pinggang-yang". Produk ini juga telah diluluskan oleh Suruhanjaya Farmakope China dan direkodkan dalam edisi 2015 mereka.

Jika anda ingin meningkatkan kesihatan buah pinggang anda tanpa mengambil ubat preskripsi atau suplemen lain, Morilite mungkin hanya apa yang anda perlukan! Ubat semulajadi ini bukan sahaja akan membantu dengan fungsi buah pinggang tetapi juga terbukti dapat meningkatkan fungsi ingatan dan meningkatkan fungsi kognitif.

Apakah itu Cistanche tubulosa?

Cistanche Tubulosa, aka Cistanche Deserticola, ialah bunga parasit luar biasa yang tumbuh di kawasan gurun Taklimakan di Wilayah Autonomi Uyghur Xinjiang. Ia tidak dapat menghasilkan klorofil sendiri seperti kebanyakan tumbuhan, sebaliknya ia mengekstrak air dan nutrien daripada akar tumbuhan perumah untuk tenaga.

Bunga kuning Cistanche memesongkan tanah, yang bersanding dengan landskap kering. Penyembuh dan pakar herba purba mungkin mendapati herba ini luar biasa dalam penampilan dan oleh itu mencari mereka kerana sifat perubatan semulajadi mereka. Ia digunakan dengan cara yang sama seperti ginseng di kawasan yang tidak ditemui ginseng.

Sekuntum bunga kuning sedang mekar dari pasir.

Mengapa Cistanche Tubulosa?

Cistanche tubulosa (Rou Cong Rong) adalah herba yang hebat untuk kesihatan seluruh badan. Ia meningkatkan imuniti, menyediakan anti-oksida, dan melindungi daripada gangguan neurodegeneratif. Sering kali dipanggil "ginseng padang pasir" ia telah dipuji sebagai elixir belia dengan kualiti anti-penuaan yang mujarab.

Bunga padang pasir paling kerap digunakan untuk mereka yang mengalami gangguan pencernaan seperti ulser dan gastrik. Cistanche juga membantu masalah saraf, hipertensi, diabetes, disfungsi seksual.

36 Paten Diparut di 16 Negara 8 Penerbitan SCI

imej paten dan cetificates untuk morilite
aie2 ingat lagi

Teknologi cap jari tumbuhan TianLife™ yang dipatenkan

Morilite mengandungi 100% ekstrak Memoregain® AIE2 Cistanche Tubulosa. Memoregain® AIE2 Ekstrak Cistanche tubulosa TLCT-Plus mematuhi Kod Amalan Pertanian Baik (GAP) dan amalan Ladang Organik, semua produk boleh dikesan kembali ke nombor lot pengeluaran. Bahan mentah yang dipatenkan Ekstrak Cistanche tubulosa Memoregain® AIE2 TLCT-Plus digunakan untuk meningkatkan fungsi kognitif, meningkatkan neurotransmiter dan meningkatkan daya ingatan, melambatkan kemerosotan demensia, memperlahankan berlakunya degenerasi otak, dan menggalakkan kesan faktor pertumbuhan saraf. Eksperimen telah menunjukkan bahawa Memoregain® AIE2 TLCT-Plus boleh melepasi BBB (penghalang darah-otak) dengan berkesan. Pada masa ini, ia mempunyai 36 paten di 16 negara yang berbeza. 9 Penerbitan SCI. Sinphar Tianli kini merupakan pembekal ekstrak Cistanche tubulosa terbesar di dunia.

Kebanyakan ekstrak Cistanche Tubulosa di pasaran tidak diseragamkan dan tidak mengandungi bahan aktif yang mencukupi. Penyeragaman produk boleh menjadi rumit dan mahal. Terdapat banyak cara untuk melakukan ekstrak Cistanche Tubulosa, sama seperti terdapat banyak cara anda boleh menanam ginseng. Mengapakah sesetengah ginseng berharga puluhan ribu manakala ada yang berharga sen? 

Sebab itu kami bekerjasama dengan yang terbaik untuk menghasilkan produk yang terbaik

Sijil eko Gap untuk Kapsul Morilite dan Penjimat Memori.

penyedia kesihatan kesihatan terkemuka dengan dedikasi selama 10 tahun untuk industri perubatan

Nano Medic Care

Daripada kajian in vitro kepada kajian MANUSIA

Daripada eksperimen sel saraf manusia mendapati Memoregain® AIE2 boleh menghalang apoptosis sel saraf otak, membantu gentian saraf menjana semula, Memoregain® AIE2 adalah faktor yang menggalakkan pertumbuhan semula saraf.

Induksi Tnf a dan tnf b kumpulan apoptosis menggunakan Kapsul Morilite untuk penjimatan ingatan.

1. Faktor pertumbuhan neuron (NGF) seperti kesan

Memoregain® AIE2 mempunyai aktiviti seperti faktor pertumbuhan neuron (NGF) yang boleh menghalang dan memperbaiki degenerasi sel saraf.

2. Perlindungan Neuron

Kajian menyokong Memoregain® AIE2 aktif dalam perencatan apoptosis neuron, peningkatan pelepasan penghantar neuron serta peningkatan pertumbuhan dan perlindungan neuron.

Kawalan Kapsul Penjimat Memori dirawat dengan memorandum.
3. Meningkatkan pengaliran saraf, meningkatkan fungsi kognitif dan pembelajaran dan memorial

Acetylcholinesterase boleh menyebabkan kemerosotan neurotransmiter (acetylcholine), ia mengurangkan pengaliran saraf, Eksperimen menunjukkan bahawa dirawat oleh Memoregain® AIE2 boleh mengurangkan aktiviti Acetylcholinesterase, neurotransmitter boleh dipelihara tanpa kerosakan, kemudian Meningkatkan pengaliran saraf

4. lebih banyak masa dihabiskan di dalam bilik yang terang Meningkatkan fungsi kognitif, pembelajaran dan keupayaan ingatan.

Kajian menunjukkan bahawa lebih banyak masa dihabiskan di dalam bilik terang lebih dekat kepada 300 saat, lebih banyak fungsi memori yang normal. Eksperimen menunjukkan bahawa mengambil Memoregain® AIE2 boleh membantu dalam meningkatkan masa yang dihabiskan di dalam bilik yang terang. Meningkatkan fungsi kognitif, pembelajaran, dan keupayaan ingatan

5. Kesan anti-penuaan otak (Menghalang protein Aβ terkumpul dalam otak)

Memoregain® AIE2 mempunyai faktor pertumbuhan neuron (NGF) seperti
aktiviti yang boleh mencegah dan memperbaiki degenerasi sel saraf.

6. Perlindungan Neuron

Kajian menyokong Memoregain® AIE2 aktif dalam perencatan apoptosis neuron, peningkatan pelepasan penghantar neuron serta peningkatan pertumbuhan dan perlindungan neuron.

Graf yang menunjukkan hasil kajian mengenai tisu adiposa menggunakan Morilite.
7. Kira-kira 50-60% daripada otak terdiri daripada lemak, Dan Penggunaan Oksigen Sangat Tinggi

Tekanan Oksidatif Juga Meningkat Dengan Penuaan, Eksperimen Menunjukkan Bahawa Selepas Mengambil Memoregain® AIE2, Membantu Mengurangkan Pengoksidaan Lipid Dalam Otak Dan Meningkatkan Jumlah Kapasiti Antioksidan.

8. Faedah selepas dirawat untuk Pesakit Alzheimer sederhana hingga teruk

(1) Seperti yang ditunjukkan oleh Penilaian Skala Penilaian Penyakit Alzheimer (ADAS) yang dirawat oleh Memoregain® AIE2 membantu Menstabilkan keadaan dan memperlahankan perkembangan penyakit

(2) Berbanding dengan Donepezil, rawatan baris pertama untuk penyakit Alzheimer, Memoregain® AIE2 menunjukkan kesan penyelenggaraan jangka panjang yang lebih baik.

Graf yang menunjukkan kesan Morilite pada kesihatan seseorang.
Bdli vs bdli vs bdli vs kapsul bdli.
9.Faedah individu yang sihat mengambil Morilite
Kajian terhadap 105 pengambilan Memoregain® AIE2, mengurangkan aktiviti Acetylcholinesterase dalam serum, meningkatkan neurotransmiter dan meningkatkan kepekatan faktor neurotropik terbitan otak (BDNF), menggalakkan pertumbuhan saraf dan meningkatkan daya ingatan.
 
 

kedudukan produk morilite

Berminat dengan Perkongsian?

Adakah anda ingin menyertai syarikat hebat kami? Isi borang, dan pasukan sokongan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Pemasaran oleh