fbpx
WhatsApp

Perkhidmatan Merit

Nano Medic Care Sdn Bhd

Nano Medic Penjagaan, "NMC Healthcare", menyediakan Revolusioner Peranti Perubatan di Malaysia serta produk farmaseutikal, suplemen kesihatan dan perkhidmatan penjagaan kesihatan seperti pensijilan GMP, pensijilan GDPMD, Peranti Perubatan dan Pembangunan Produk dan pelesenan luar produk perubatan. Membantu perniagaan dalam Jualan, Pemasaran, Pengedaran Produk Farmaseutikal dan Peranti Perubatan di Malaysia. 

Kami juga bekerjasama dengan syarikat pengeluar farmaseutikal terkemuka di Malaysia, Taiwan, China, Eropah dan negara lain untuk menyediakan anda produk farmaseutikal dan peranti perubatan berkualiti terbaik di Malaysia.

Selama lebih satu dekad, Nano Medic Care pakar dalam Pelesenan Keluar, Peranti Perubatan dan Pembangunan Produk, Peranti Perubatan dan Pendaftaran Produk, Jualan, Pemasaran & Pengedaran Produk Farmaseutikal dan Peranti Perubatan di Malaysia, Pensijilan GMP, Akreditasi Pusat BE dan Pensijilan GDPMD.

Nano Medic Care telah berjaya mengimport dan melancarkan kualiti produk farmaseutikal, peralatan perubatan in Malaysia, dari Taiwan, China, Eropah dan pengeluar utama lain di seluruh dunia. Sehingga kini, kami telah mengembangkan pelanggan kami di syarikat besar, hospital nasional, klinik tempatan dan institusi antarabangsa.

Matlamat utama kami adalah untuk menyediakan Malaysia dengan bekalan peranti perubatan yang terbaik. Hasilnya, kami sentiasa mencari untuk mengembangkan portfolio produk kami dengan memanfaatkan perkongsian yang berkualiti dan bereputasi.

Gambar landskap menara berkembar dari Nano Medic Penjagaan

Kami boleh menyokong sebarang pembangunan produk yang menarik minat rakan kongsi kami yang komited dan rangkaian. Kami ialah kedai yang berstok penuh di Malaysia untuk membantu dalam mencipta kesihatan label peribadi, suplemen, peranti perubatan, farmaseutikal generik dan banyak lagi.

Pendaftaran produk adalah penting untuk pelancaran produk yang berjaya. Kami mempunyai kakitangan yang berpengalaman dalam pasukan pengawalseliaan kami yang terlatih dan dimaklumkan mengenai keperluan pengawalseliaan pelbagai badan. Pasukan kawal selia kami terkenal kerana mempunyai pendaftaran produk yang cepat dan lancar.

Perkhidmatan merit kami

Keluar Pelesenan

Keluar Pelesenan

Peranti Perubatan dan Pembangunan Produk

Peranti Perubatan dan Pembangunan Produk

Peranti Perubatan dan Pendaftaran Produk

Peranti Perubatan dan Pendaftaran Produk

Jualan, Pemasaran dan Pengedaran Produk Farmaseutikal dan Peranti Perubatan di Malaysia

Jualan, Pemasaran, Pengedaran Produk Farmaseutikal dan Peranti Perubatan di Malaysia

Pensijilan GMP / Akreditasi Pusat BE

Pensijilan GMP /
Akreditasi Pusat BE

Pensijilan GDPMD

Pensijilan GDPMD

Mengapa Kami?

Mengapa Kami?

Kami menawarkan produk dan perkhidmatan peranti perubatan yang terkemuka di pasaran

Kami mempunyai produk hebat yang dikeluarkan di Taiwan, China, Eropah dan negara lain

Mempunyai akses kepada komuniti sokongan perubatan dan saintifik yang kuat

Boleh mendapat manfaat daripada pengetahuan jualan dan pemasaran khusus produk istilah perubatan kami yang kaya

Rakan-rakan kami

Berminat dengan Perkongsian?

Adakah anda ingin menyertai syarikat hebat kami? Isi borang, dan pasukan sokongan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Pemasaran oleh