fbpx
WhatsApp

Suplemen Kesihatan Malaysia​

Nano Medic Care Sdn Bhd
Sekotak suplemen kesihatan dengan kotak merah, hijau dan kuning.

Cadiopep

Kita semua tahu bahawa yogurt adalah sangat lazat. Produk ini adalah lebih baik kerana ia mempunyai probiotik untuk kesihatan yang maksimum! Serbuk Yogurt CADIOPEP diperbuat daripada bijirin kefir dan susu. Ia membantu mengawal tekanan darah, mencegah strok, dan membantu dalam badan mencegah penebalan arteri sklerosis kerana kandungan probiotiknya.

Serbuk Yogurt CADIOPEP ialah suplemen probiotik yang sempurna untuk sesiapa sahaja yang dalam perjalanan untuk mengekalkan sistem penghadaman mereka pada tahap terbaik, dengan semua faedah dan tiada masalah!

Bonnifep - sekotak suplemen kesihatan pada latar belakang putih.

Bonnipep

Serbuk yogurt BonniPEP ialah produk yang kaya kalsium dan dipertingkatkan probiotik yang membantu anda mengekalkan ketumpatan tulang. Mempunyai kandungan kefir yang tinggi iaitu susu tepung yang ditapai menyerupai nasi kembung, alternatif aiskrim ini juga membantu menguruskan kesakitan yang berkaitan dengan osteoarthritis dan juga menggalakkan pembentukan semula tulang.

BONNI PEP Yogurt Powder dengan Kalsium adalah cara semula jadi anda boleh membantu mengekalkan kesihatan rangka anda.

nano medic penjagaan tambahan kesihatan morilite

Morilite

Mengurangkan risiko demensia dan Alzheimer dengan satu langkah mudah ini! Kapsul morilite berfungsi untuk mengurangkan disfungsi kognitif dan melambatkan perkembangan kemerosotan mental yang berkaitan dengan usia. Tingkatkan ingatan dan tumpuan anda, sambil meningkatkan tumpuan, hanya dalam beberapa minggu - semuanya tanpa perlu mengambil lebih banyak ubat atau mengikut rejimen yang ketat.

sampel imej Kefir

Apakah Kefir?

 • Penggunaan susu yang ditapai kefir
  Mempunyai sejarah lebih daripada seribu tahun
  di Pergunungan Caucasus.
 • Biji kefir menyerupai nasi kembung
  rupa dan terbentuk semasa
  penapaian susu daripada lebih daripada 30 jenis probiotik.
 • Pada tahun 1908, ahli imunologi dan Nobel
  pemenang Elie Metchnikoff menemui
  kandungan pemanjangan hayat yang berpotensi bagi
  kefir.

100% Penapaian Semulajadi

Infografik Kefpep

2 Fungsi Utama KEFPEP ®

Perlindungan Kardiovaskular

 • Mengawal Tekanan Darah
 • Mencegah Penebalan dan
 • Sklerosis Arteri
 • Menurunkan Risiko Strok

Penjagaan Tulang

 • Meningkatkan Mineral Tulang
 • Ketumpatan (BMD)
 • Promosi Pengubahsuaian Tulang
 • Menguruskan Sakit Osteoartritis

Suplemen Kesihatan Berkualiti di Malaysia

Mencari suplemen penjagaan kesihatan yang betul di Malaysia adalah penting untuk melindungi kesihatan anda dan membantu anda mengatasi sebarang penyakit yang mungkin anda alami selama ini. Pada Nano Medic Peduli, kami berbesar hati untuk menawarkan suplemen kesihatan berkualiti yang dicari oleh penduduk Malaysia. Dengan kedai dalam talian kami, anda boleh memesan suplemen yang anda perlukan dan kami menghantarnya terus ke pintu anda, jadi anda tidak perlu keluar untuk mencari suplemen yang sesuai. Makanan tambahan kesihatan kami dalam talian dan menunggu untuk dihantar kepada anda.

Kami Kekal di Pinggir Kemajuan

Kedai suplemen kesihatan kami kekal di peringkat terkini penyelidikan pemakanan terkini untuk membangunkan produk yang memberikan anda hasil yang terbaik. Anda tidak akan menemui suplemen kesihatan yang lebih baik di Malaysia. Penyelidik kami bekerja keras untuk memastikan anda sentiasa mendapat akses kepada suplemen kesihatan terbaik dalam talian. Anda boleh bergantung pada produk kami untuk memenuhi keperluan pemakanan anda.

Pembelian di Kedai Suplemen Kesihatan Kami

Apabila anda sedang mencari suplemen penjagaan kesihatan yang betul di Malaysia, jangan cari lagi! Kami menawarkan suplemen kesihatan berkualiti yang diperbuat daripada bahan-bahan terbaik sahaja untuk memastikan anda boleh menambah diet anda dengan selamat dan mendapat semua nutrien yang diperlukan oleh tubuh anda. Kami berbangga dalam menjaga kesihatan pelanggan kami dan mahu anda berasa yakin dengan pembelian anda.

Pesan suplemen kesihatan anda di Malaysia hari ini dan letakkan badan anda pada jalan yang lebih sihat!

Rakan-rakan kami

"Selepas mendengar bahawa jiran mengalami insomnia, saya mengambil satu paket CADIOPEP dan menggalakkan jiran saya mencubanya. Jiran saya (kira-kira 60 tahun) kagum dengan keberkesanan "hanya satu paket CADIOPEP" dalam membantunya tidur lebih lena. Keesokan harinya, mereka pun pergi ke farmasi untuk bertanya kepada ahli farmasi sama ada CADIOPEP mengandungi kandungan soporific. Apabila mereka faham bahawa CADIOPEP adalah susu tepung yang ditapai semula jadi tanpa sebarang kandungan soporific."
Seorang wanita berkaca mata tersenyum di hadapan papan putih.
Chen Elvine
HR Manager
"Tekanan darah saya telah menurun dengan ketara selepas mengambil 2 sachet CADIOPEP setiap hari selama 3 minggu. Sebelum ini, SBP saya sentiasa sekitar 140mmHg dan DBP sekitar 95~100mmHg, tetapi baru-baru ini mendapat rekod terendah 122mmHg untuk SBP dan begitu juga 88mmHg untuk DBP."
Seorang wanita tersenyum ke arah kamera sambil mempromosikan makanan tambahan kesihatan.
Jonas Gerber
pereka

Berminat dengan Perkongsian?

Adakah anda ingin menyertai syarikat hebat kami? Isi borang, dan pasukan sokongan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Pemasaran oleh