fbpx

Pembekal peralatan perubatan terkemuka di Malaysia

PRODUK FARMASEUTIKAL. Peranti Perubatan. Pensijilan GMP.

Berkhatan Teknik ZSR

Dengan latihan Hands on PERCUMA dan akses segera ke komuniti perniagaan kami

Monitor Perubatan

Menjimatkan banyak masa yang berharga untuk mengesan sejarah rawatan pesakit

Suplemen Kesihatan

Suplemen kesihatan berkualiti tinggi yang berpatutan untuk anda dan orang tersayang.

Syarikat farmaseutikal dan pembekal peralatan perubatan di Malaysia,"NMC Health Care", adalah salah satu syarikat farmaseutikal terkemuka di Malaysia yang menyediakan produk farmaseutikal, makanan tambahan kesihatan, peranti perubatan, dan juga merit yang luar biasa untuk perkhidmatan perubatan seperti Pensijilan GMP, Pensijilan GDPMD, pelesenan luar produk perubatan, dan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang berkaitan.

Perkhidmatan penjagaan kesihatan, produk farmaseutikal dan alat perubatan kami meliputi seluruh Negara Malaysia (termasuk Kuala Lumpur, Johor, Kedah, Kelantan, Pahang, Perak, Selangor, dan Terengganu, Melaka, Pulau Pinang, Sarawak, dan Sabah) untuk semua hospital, klinik, doktor, dan syarikat farmaseutikal di Malaysia.

Ibu pejabat kami terletak di Johor Muar (a.k.a. "Bandar Maharani"). Anda boleh menemui pintu masuk bangunan kami berhampiran persimpangan Jalan Indah 2 dan Jln Indah 12, bertentangan dengan Ru E Kopitiam.

Syarikat Farmaseutikal Terbaik Di Malaysia Nano Medic Care Sdn Bhd

Pembekal Farmaseutikal dan Perubatan di Malaysia

Kami bersedia memberi sokongan terhadap kehendak penduduk Malaysia dengan menawarkan pelbagai jenis peranti perubatan , barangan farmaseutikal, perkhidmatan penjagaan kesihatan yang berkualiti. Syarikat korporat bekerjasama dengan kami untuk suplemen penting, peranti untuk berkhatan, pelbagai jenis peranti perubatan, monitor perubatan, penyimpanan elektronik dan mendapatkan semula rekod perubatan, dan banyak lagi.

Nano Medic Care Sdn Bhd dapat membantu memudahkan amalan pembuatan berkualiti dan penawaran pensijilan bagi organisasi dalam sektor penjagaan kesihatan, makanan, dan farmaseutikal di seluruh Malaysia. Pensijilan GMP adalah perlu di Malaysia untuk memastikan organisasi kekal mematuhi peraturan yang ditetapkan oleh pelbagai agensi yang dikenakan untuk mengawal pembuatan dan penjualan pelbagai jenis barangan pengguna termasuk barangan makanan dan minuman, kosmetik, farmaseutikal, makanan tambahan pemakanan, dan banyak lagi.

NMC adalah syarikat farmaseutikal berlesen di Malaysia yang memberi tumpuan kepada penyediaan barangan dan perkhidmatan untuk sektor penjagaan kesihatan. Kami terlibat dengan pelbagai jenis pelanggan termasuk syarikat bioteknologi dan farmaseutikal yang besar, hospital swasta dan awam, doktor, klinik komuniti, dan banyak lagi. Syarikat ini juga merupakan pembekal bahan jualan dan pemasaran bersama-sama dengan menjadi pengedar peranti perubatan dan produk farmaseutikal di seluruh negara. Matlamat kami adalah untuk terus menyediakan perkhidmatan yang berkualiti kepada negara dengan menyokong industri peranti farmaseutikal dan perubatan.

Berkhatan tidak menyakitkan Malaysia

Peranti Berkhatan Stapler ZSR

-Disyorkan oleh Syarikat Farmaseutikal di Malaysia

Peranti Berkhatan teknik ZSR amat disyorkan oleh syarikat-syarikat farmaseutikal di Malaysia yang dapat mengurangkan dan tidak menyingkirkan risiko kesilapan manusia dan teknik berkhatan yang terkini yang maju ke peringkat seterusnya. Sama ada penyelesaian yang berkaitan dengan agama, budaya, atau perubatan, ini adalah penyelesaian terbaik untuk anda.

Pembekal peralatan perubatan di Malaysia
Kemudahan Penggunaan
Kemudahan Penggunaan

Teknik berkhatan Stapler ZSR Malaysia direka dengan pemegang yang dibuat secara profesional pada peranti, membantu mengurangkan keletihan pada masa yang sama memaksimumkan ketepatan.

Keselamatan Terbukti
Keselamatan Terbukti

Pelbagai ujian klinikal telah membuktikan bahawa Teknik Berkhatan Stapler ZSR Malaysia generasi ketiga kami beroperasi dengan selamat dan boleh dipercayai.

Kecekapan
Kecekapan

Produk mekanikal yang direka dalam alat Berkhatan Teknik Stapler ZSR Malaysia dengan cekap melakukan pemotongan dan stapler dalam masa yang sama.

Fleksibiliti
Fleksibiliti

Berkhatan Teknik ZSR kami Malaysia sesuai untuk semua peringkat umur. Terdapat juga sembilan jenis model yang berbeza untuk semua lelaki.

mencari klinik atau hospital berdekatan dengan anda dengan Berkhatan Teknik Stapler ZSR di Malaysia?

Nano Medic Care Services

Sebagai pembekal farmaseutikal dan perubatan terkemuka di Malaysia, kami di Nano Medic Care Sdn Bhd memahami betapa pentingnya peralatan perubatan dalam diagnosis penyakit . Tanpa peralatan yang betul, doktor perubatan dan pengamal kesihatan lain akan mendapati agak sukar untuk merawat masalah kesihatan dengan betul.

Walau bagaimanapun, sebelum membeli sebarang peralatan perubatan terdapat beberapa faktor tertentu yang perlu dipertimbangkan untuk mengelakkan dari membuat kesilapan.

Berikut adalah beberapa faktor ini:

  • Keperluan

Terdapat perbezaan yang besar antara kemahuan dan keperluan. Amalan OB/GYN dengan jumlah pesakit hamil yang tinggi memerlukan mesin ultrabunyi berbanding klinik biasa. Tetapi ini tidak bermakna klinik biasa tidak akan mendapat manfaat daripada memiliki peralatan tersebut sekali-sekala, jadi mereka mungkin masih menginginkannya. Jadi sebelum membeli apa-apa kelengkapan perubatan, ia adalah penting untuk mempertimbangkan berapa banyak ia diperlukan. Ini kerana terdapat banyak peralatan perubatan yang ada dan anda tidak boleh membeli semuanya. Oleh itu, memastikan yang paling diperlukan di klinik anda adalah perkara yang bijak untuk dilakukan.

  • Kos

Salah satu faktor utama yang menentukan sama ada penyedia penjagaan kesihatan perlu pergi untuk sekeping peralatan perubatan tertentu atau mengabaikannya adalah kos membelinya dan mengekalkannya. Walaupun anda mempunyai bajet untuk membeli peralatan perubatan tertentu, anda masih perlu mempertimbangkan kos berjalan dan mengekalkan peralatan tersebut sebelum membelinya. Sesetengah peralatan mungkin memerlukan anda untuk menggunakan kakitangan baru atau mewujudkan ruang yang besar. Jika ini tidak dalam bajet anda, maka anda tidak boleh membeli peralatan tersebut.

  • Ujian Dan Ulasan

Sebaik sahaja anda mula menawarkan orang akses kepada peranti perubatan terkini, anda boleh mengharapkan peningkatan dalam bilangan ulasan yang baik mengenai operasi anda dan pesakit yang datang kepada anda untuk rawatan perubatan. Malangnya, jangkaan ini boleh dikahwinkan oleh peralatan yang rosak. Peralatan yang buruk boleh menyebabkan kecederaan kepada pesakit anda, yang kemudiannya boleh menyebabkan anda disaman atau kehilangan lesen anda. Oleh itu, sebelum membeli apa-apa peralatan, sentiasa pastikan bahawa peranti telah menjalani ujian yang betul dan telah disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai.

  • Servis

Servis adalah satu lagi faktor penting yang perlu dipertimbangkan sebelum membeli peralatan perubatan baru. Pada satu ketika, sekeping peralatan perubatan memerlukan servis, tanpa mengira tempat yang anda dapat. Sesetengah perkhidmatan peralatan boleh dilakukan oleh juruteknik peralatan perubatan umum manakala beberapa akan memerlukan anda untuk memanggil pengeluar. Jadi, pastikan anda tahu bagaimana perkhidmatan peralatan perubatan anda berfungsi sebelum membelinya. Itu akan menyelamatkan anda dari banyak tekanan.

Apabila ia datang untuk membeli peralatan perubatan, tarikh keluaran juga penting. Ia sentiasa lebih baik untuk pergi untuk model terkini jika anda mampu. Walau bagaimanapun, hanya kerana model peralatan baru telah dikeluarkan tidak bermakna model lama akan berhenti berfungsi. Jika anda tidak mampu model terkini, hanya pergi untuk model yang anda mampu.

Nano Medic Care Sdn Bhd adalah pembekal perubatan di Malaysia yang berurusan dengan produk farmaseutikal, peranti perubatan, dan pensijilan GMP. Sebagai sebuah syarikat farmaseutikal teratas di Malaysia, kami juga berurusan dalam pembuatan dan pembekalan makanan tambahan kesihatan berkualiti tinggi yang berpatutan.

Syarikat farmaseutikal di Malaysia

Perkhidmatan Penjagaan Kesihatan dan Farmaseutikal di Malaysia

Kami sedang bekerjasama dengan pelbagai pelanggan; syarikat besar, syarikat farmaseutikal Di Malaysia, perniagaan antarabangsa, klinik tempatan, hospital kebangsaan, dll ... - Selama lebih daripada 10 tahun, kami telah berjaya diimport dan melancarkan banyak produk farmaseutikal yang berkualiti dan produk peranti perubatan dari Taiwan, China, Eropah, dan wilayah lain. Kami memberi tumpuan kepada mendapatkan perkongsian yang berkualiti dan bereputasi baik untuk mengembangkan portfolio produk kami. Kami berharap untuk menyediakan Malaysia dengan perkhidmatan yang cemerlang, produk perubatan, peranti perubatan, dan perkhidmatan pensijilan farmaseutikal dan penjagaan kesihatan yang berterusan. Senarai produk semasa kami:

Posting Blog Terkini

Foreskin Berlebihan Selepas Berkhatan

Foreskin Berlebihan Selepas Berkhatan

Semakan berkhatan adalah prosedur yang jarang berlaku dan luar biasa tetapi perlu, pada masa-masa tertentu. Ia diperlukan jika prosedur berkhatan pertama tidak menghasilkan keputusan yang memuaskan untuk pesakit. Klik untuk Baca Lagi

Read More »

Berkhatan Fakta Lelaki

Berkhatan lelaki adalah prosedur pembedahan tertua yang dirancang yang dilakukan di seluruh dunia. Ibu bapa memilih untuk mempunyai anak-anak mereka berkhatan atas sebab-sebab termasuk agama, amalan sosial, budaya dan perubatan. Klik untuk Baca Lagi

Read More »

Realiti Penjagaan Kesihatan Baru: Sistem Maklumat Klinikal

Menyediakan penjagaan pesakit di pelbagai lokasi dan tetapan menjadi lumrah dalam industri penjagaan kesihatan. Doktor, profesional penjagaan kesihatan dan penjaga dengan itu mempunyai keperluan yang semakin meningkat untuk berkongsi data pesakit untuk memberikan penjagaan yang terbaik. Klik untuk Baca Lagi

Read More »

Berminat dengan Perkongsian?

Adakah anda ingin menyertai syarikat hebat kami? Isi borang, dan pasukan sokongan kami akan kembali kepada anda ASAP!
Borang anda tidak dapat disimpan. Sila segarkan semula halaman dan cuba lagi.
Borang anda telah berjaya diserahkan. Sila semak e-mel anda untuk pautan pengesahan.
Medan SMS mesti mengandungi antara 6 dan 19 digit dan termasuk kod negara tanpa menggunakan +/0 (contohnya 1xxxxxxxxxxx untuk Amerika Syarikat)
?