fbpx
WhatsApp

Penyelesaian yang tidak menyakitkan untuk Masalah "lelaki".

Fakta diperiksa by Dr Mohd Shafiz Mohd Zaini

(Pulau Pinang, 7 Julai) Berkhatan lelaki boleh mendatangkan masalah seperti berkhatan, radang, dan gangguan kehidupan berumah tangga, tetapi ramai yang malu untuk memperkatakannya! Sesetengah orang takut bahawa doktor akan membuat kesilapan dan menyebabkan penyesalan seumur hidup kerana kerosakan pada bahagian penting badan.

Dr. Cheng Wai Woo, yang menjalankan amalan di Klinik Brunei, telah menggunakan Alat Berkhatan Stapler Pakai selama empat tahun yang lalu untuk melakukan pembedahan tanpa rasa sakit dan tanpa darah untuk menyelesaikan kebimbangan lelaki. Beliau adalah salah seorang ahli sunat bukan Islam yang paling berpengalaman di Malaysia Utara.

Dr Cheng menghabiskan tiga tahun di Hospital Raja Isteri Pengiran Anak Saleha, hospital terbesar di Brunei, dan sepanjang 25 tahun berada di Malaysia, beliau telah menimba banyak pengalaman dalam berkhatan kanak-kanak Islam.

Dia memberitahu akhbar Sinchew, "Malaysia Utara Besar," bahawa kemunculan anastomosis berkhatan pakai buang, berbentuk seperti pembuka botol wain, adalah berita baik untuk lelaki yang tidak berkhatan serta-merta semasa lahir.

Berkhatan dalam 15 minit - TEROKAI LEBIH LANJUT

https://www.sinchew.com.my/?p=4143913

Borang anda tidak dapat disimpan. Sila muat semula halaman dan cuba lagi.
Borang anda telah berjaya diserahkan.

Langgan surat berita kami dan kekal kemas kini.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nano Medic Piawaian Penyemakan Fakta Penjagaan (NMC).

. Nano Medic Pasukan Care (NMC) komited untuk menyediakan kandungan yang memenuhi piawaian editorial tertinggi untuk ketepatan, sumber dan analisis yang tidak berat sebelah. Setiap artikel disemak fakta sepenuhnya oleh ahli rangkaian profesional kami dari industri penjagaan kesihatan. Selain itu, kami tidak bertolak ansur dengan sebarang tahap plagiarisme, niat tidak beretika atau jahat daripada pengarang, editor dan penyumbang kami.

  1. Semua artikel dikehendaki memasukkan maklumat latar belakang dan konteks yang berkaitan dengan keadaan atau topik tertentu.
  2. Semua subjek, petikan dan statistik data yang digunakan dalam artikel mesti memberikan rujukan atau pautan kepada sumber asal. Kami memastikan kandungan menunjukkan sebab mana-mana statistik yang dibentangkan adalah berkaitan.
  3. Semua kandungan yang dikaitkan dengan preskripsi baharu, amalan, prosedur dan sebagainya mesti menerangkan dengan jelas sepenuhnya ketersediaan, sasaran rawatan, harga, kesan sampingan yang tidak diingini, interaksi yang diketahui dan penggunaan luar label, jika sesuai.
  4. Semua kajian dan dokumen penyelidikan yang dirujuk atau laporan hendaklah daripada jurnal, profesional, atau persatuan akademik yang bereputasi dan relevan.
  5. Sebarang potensi konflik yang menarik berkaitan dengan beberapa kajian atau sumber hendaklah ditunjukkan dengan jelas kepada pembaca.
  6. Semua artikel mesti menyertakan ulasan sahih daripada lebih daripada dua pakar yang berkelayakan dengan kelayakan yang sesuai dan pautan kepada persatuan atau karya yang diterbitkan yang berkaitan.Nano Medic Penjagaan