fbpx
WhatsApp

Apakah Transformasi Digital dalam Penjagaan Kesihatan?

Kebersihan alat kelamin adalah subjek yang diam-diam, dengan kebanyakan norma masyarakat menganggapnya sebagai pantang larang; sesetengah budaya malah menganggap alat kelamin wanita tidak bersih. Akibatnya, ramai wanita dan kanak-kanak perempuan mengekalkan kebersihan kewanitaan yang lemah kerana kejahilan dan kemudiannya berhadapan dengan masalah kesihatan faraj seperti jangkitan yis dan jangkitan saluran kencing (UTI). Malangnya, hal-hal kebersihan alat kelamin masih tidak dibincangkan di kalangan jantina lelaki juga.

Realiti Penjagaan Kesihatan Baharu: Sistem Maklumat Klinikal

Menyediakan penjagaan pesakit di pelbagai lokasi dan tetapan menjadi kebiasaan dalam industri penjagaan kesihatan. Oleh itu, pakar klinik, profesional penjagaan kesihatan dan penjaga mempunyai keperluan yang semakin meningkat untuk berkongsi data pesakit untuk memberikan penjagaan yang terbaik. Klik untuk Baca Lebih Lanjut

2 Perkara Yang Perlu Anda Tawarkan dan Sediakan kepada Pelanggan Anda di Malaysia

Adakah anda kini tinggal di kawasan luar bandar di Malaysia? Adakah anda sentiasa kecewa tentang kekurangan sumber kesihatan di tempat anda? Adakah anda kini mempertimbangkan untuk membuka kedai serbaneka di mana anda boleh membekalkan komuniti anda dengan pelbagai produk kesihatan? Jika ya, maka berikut adalah dua perkara yang perlu anda tawarkan dan sediakan kepada pelanggan anda.